top of page

VAD SOM GÖR OSS ANNORLUNDA

Du kan vara säker på att din hälsa är i goda händer hos Vårdcentralen Kortedala Torg, en/ett pålitlig(t) Vårdföretag verksam(t) i Stockholm med omnejd. Vi på Vårdcentralen Kortedala Torg erbjuder mer än bara vanlig hemsjukvård – vi har mycket som särskiljer oss från andra vårdföretag i branschen. Vår vårdpersonal har alla kunskaper och all utrustning som krävs för att ge dig en upplevelse som överträffar dina förväntningar.

Medical Prescription
Nurse Taking Notes
Blood Pressure Exam

LICENSIERAD PERSONAL

Är du ute efter en/ett pålitlig(t) Vårdföretag som tar hand om alla dina vårdbehov i hemmet? Då har du hamnat rätt! Vi på Vårdcentralen Kortedala Torg erbjuder våra patienter vård av högsta kvalitet och gör alltid det där lilla extra med Licensierad personal. Vi garanterar att vi alltid gör vårt bästa för att uppnå vårt mål: att du ska må bättre.

BESÖK SAMMA DAG

På vår(t) Vårdföretag arbetar vi hårt för att ge våra patienter de allra bästa lösningarna anpassade efter deras vårdbehov. Med Besök samma dag vet du att du alltid får det kompletta vårdpaket du förtjänar, och vi anser det vara en av våra starkaste sidor. Med Vårdcentralen Kortedala Torg kommer din livskvalitet höjas avsevärt under din vårdperiod. Vi garanterar alla patienter vård av högsta klass från dag ett.

FLERSPRÅKIG PERSONAL

Vi på Vårdcentralen Kortedala Torg bryr oss om våra patienters hälsa och välmående och erbjuder dig mer än bara vanlig hemsjukvård. När du anlitar Vårdcentralen Kortedala Torg kan du räkna med Flerspråkig personal och den bästa servicen i branschen. Allt vi gör är till gagn för våra patienter, som kan känna sig trygga med att deras hälsa är i goda händer.

BVC - Barnavårdscentral: Funktioner
bottom of page