top of page

ÄLDREMOTTAGNING

För Dig som är äldre och har många åkommor kan det finnas ett ökat behov för en sammanhållen och individualiserad vård. Med detta i åtanke startar vi nu under 2021 vår Äldremottagning där vi vill slå ett slag för de äldre som verkligen behöver extra i form av tid och omsorg.

EGEN MOTTAGNING FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR SMITTA

I dessa tider måste vi göra allt för att skydda våra mest sårbara patienter från smitta. Därför har vi Äldremottagningen separerad från övriga verksamheter. Som patient kommer du på planerad tid till B-mottagningen på Kortedala Torg. På så vis undviker du trängsel och minskar risk för smitta. 
Även provtagning sker på samma ställe.

IMG_1816_edited.jpg

MER TID

Till äldremottagningen kommer du som har ett större vårdbehov och ofta många åkommor. För att vi skall kunna hantera detta på bästa sätt har vi valt att ge mer tid till varje besök. Vi förstår att det ofta behövs för att kunna ge trygghet och säkerställa att vi kan ge dig som äldre en bra vård.

Blood Pressure Exam

ENKLA KONTAKTVÄGAR

Som patient på Äldremottagningen skall det vara lätt att komma i kontakt med din ansvariga läkare. Det ger dig som patient en ökad trygghet vilket är viktigt när det ofta kan uppstå många frågor. Det kan gälla allt från mediciner och symtom till intyg mm.

One%2520of%2520the%2520display%2520units%2520at%2520the%2520Discovery%2520Center%2520of%2520the%2520
Äldremottagning: Våra tjänster
bottom of page